Send oss e-post info@fritthelsevalg.no
Ring oss (+47) 47 95 71 78
Bli medlem

Suksess for Fritt Helsevalg på Alternativmessa 2015

Alternativmessa 2015 ble arrangert forrige helg, og Fritt Helsevalg videreførte sin tradisjon med å ha stand under arrangementet. I de siste årene har styreleder Britt Hansen vært trofast representant på messa, men denne gangen fikk hun selskap av fire sultne styremedlemmer som bidro til å forklare om Fritt Helsevalg sitt arbeid, og ikke minst verve nye medlemmer.

Det var flere med stand som påberopte at det var vanskelig å verve medlemmer under dette året, det merket vi i Fritt Helsevalg lite til. Vi møtte mange flotte mennesker, som stilte forskjellige spørsmål om vår virksomhet, og vi merket at det er mange der ute som deler våre visjoner om et bredere behandlingstilbud og enklere tilgang på effektive vitaminer og mineraler.

Fritt Helsevalg sin roll-up

Fritt Helsevalg sin roll-up

Naturlig nok lå vårt fokus i å fortelle om vår kjernevirksomhet, hvordan vi jobber og hva vi ønsker ut av arbeidet. Visjonen om å avlaste skolemedisinen med mer komplementære behandlingsformer ble godt mottatt, spesielt når vi forklarte om at de forskjellige særforbundene innenfor behandlingsformene må ha kvalitetssikring av egne medlemmer for vår sikkerhet. Vi la også vekt på NAFKAM sitt seminar om Gode sykdomsforløp, som gir oss tallenes klare tale på hva komplementær behandling kan skape av resultater, gjerne i samråd med skolemedisin. Vitaminforbudet som ble innført 1. oktober var det også mange som var opptatt av, og de som ikke visste om forbudet fikk seg en aha-opplevelse. Det er ingen tvil om at engasjementet rundt helse er stort i Norge om dagen.

Våre nærmeste naboer denne helgen var Forbundet Tenner og Helse og Vitaminaksjonen. Det ble mange hyggelige samtaler og vi bidro til å sørge for flere underskrifter for Vitaminaksjonen. Samarbeid er nøkkelen til suksess.

Kathrine ble gledelig med på laget.

Kathrine ble gledelig med på laget.

Da vi pakket sakene på søndag var det fem veldig fornøyde styremedlemmer som kunne konkludere med at messen var en suksess. Et godt antall nye medlemmer, mye god markedsføring og ikke minst mange gode tips og tilbakemeldinger ga oss forstørret tro på eget arbeid. Det er mange der ute som deler vår visjon, og vi takker alle hyggelige mennesker som var innom vår stand for givende samtaler og god stemning.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *