Send oss e-post info@fritthelsevalg.no
Ring oss (+47) 47 95 71 78
Bli medlem

Vilkår og betingelser

VILKÅR OG BETINGELSER

Vilkår medlemskap

Medlemskap hos Fritt Helsevalg gjelder i ett år fra betalt medlemskontigent. Medlemmer som ikke betaler medlemskontigent på to år, regnes som utmeldt, jfr. våre vedtekter. Medlemskap gir stemmerett ved årsmøtet.

Betaling

Medlemmer kan betale medlemskap via bankoverføring (faktura) eller gjennom nettsiden med kortbetaling/Vipps. For betalende over nett er det lagt opp til løpende årlig betaling. Ønsker dere å stoppe automatisk betaling av medlemskap; send oss e-post på info@fritthelsevalg.no.

Betalende med faktura, inkludert nye medlemmer, vil få èn påminnelse ved utelatt betaling av medlemskap.

Angrerett og avslutning av medlemskapet

Du kan si opp medlemskapet hos Fritt Helsevalg når du vil. Du har 14 dagers angrerett etter å ha inngått nytt medlemskap eller betalt (automatisk) fornyelse. Ønsker du tilbakebetaling av kontingent ber vi deg sende oss e-post på info@fritthelsevalg.no. Vi forbeholder oss retten til å trekke fra eventuelle administrasjonsgebyr fra Stripe eller Vipps som er to av våre betalingskanaler på nett.

Personvern

Fritt Helsevalg holder personvern hellig og vi benytter ingen tredjepartsressurser til å drifte våre nettsider eller medlemsdatabaser, alt blir administrert av kjernen i organisasjonen. Vi vil aldri finne på å selge personvernsinformasjon om våre medlemmer til utesteående tredjeparter. Du kan be om kopi av alle opplysninger vi behandler om deg og har fullt innsyn i dine personvernopplysninger. Du har rett til å slette personopplysninger om deg i våre interne systemer.  Ta kontakt med oss på info@fritthelsevalg.no om du har en forespørsel til oss.

Kontaktinformasjon Fritt Helsevalg:

E-post: info@fritthelsevalg.no

Telefon: 47 95 71 78

Adresse: Rotnebergsvegen 37, 2256 GRUE FINNSKOG.

Organisasjonsnummer: 892183422