Send oss e-post info@fritthelsevalg.no
Ring oss (+47) 47 95 71 78
Bli medlem

Disse kandidatene kan vinne Brobyggerprisen Fritt Helsevalg 2022

Det er mange dyktige og dedikerte helsearbeidere i Norge, som arbeider utrettelig for å fremme samarbeid, spre informasjon om hva som foregår her i landet og i verden for øvrig.  De er med på å utvikle og utvide tilbudet for behandlinger, som vi alle har rett til å dra nytte av, for å fremme vår helse, nå og for fremtiden.  
Brobyggerprisen er vår måte å hedre disse menneskenes innsats og støtte deres videre arbeid. 

Avstemningen foregår til 10. januar 2023 og utdelingen skjer høyst sannsynlig i slutten av januar eller i starten av februar et sted sentralt i Oslo. 

Du stemmer ved å sende e-post til info@fritthelsevalg.no. Aktive medlemmer (de som har betalt kontingent i løpet av de siste to årene har trippelstemme). 

De nominerte til Brobyggerprisen Fritt Helsevalg 2022 er:

Julia Schreiner Benito – journalist hemali.no

«Julia Schreiner Benito har engasjert seg lenge i å etablere dialog mellom forskjellige utøvere av helsetjenester.
I de siste årene har Julia bidratt bl.a. i å analysere hvordan pandemien er blitt tolket i Norge. Hun er en av de få som inviterer til refleksjon over det skille som er blitt skapt mellom vaksinerte og uvaksinerte.
Julia er en brobygger som ønsker å dempe hat. Hun skaper dialog mellom partnere og hun fremmer forsoning. Hun stiller de viktigste spørsmål selv om de som representere den nåværende narrativen vil helst ikke bli stilt noen spørsmål.
Julia Schreiner Benito er en verdig brobygger.»

Peter Dvergsdal

«Lege Peter Dvergsdal har behandlet tusenvis av pasienter for covid-19 med medikamenter som aldri ble akseptert som medisin mot sykdommen, trass veldig gode behandlingsforløp.
Dvergsdal har i de siste årene stått stødig som et fjell i sin tro og viten på å benytte anerkjente og trygge legemidler til å behandle covid-19 med medikamenter som allerede er tilgjengelige i norske apotek.
Lege Peter Dvergsdal mistet i juli 2022 legelisensen etter over 50 års praksis som lege. Dvergsdal har i sin karriere oppdrått som en konvensjonell lege, men valgte å prioritere pasientens helse fremfor å følge et rigid regelverk, som gjør han til en verdig brobygger.»

Kandidatene er stemt frem av våre medlemmer.

Vi ønsker kandidatene lykke til og håper vi ser så mange som mulig under utdeling i månedsskiftet januar/februar. 

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *