Send oss e-post info@fritthelsevalg.no
Ring oss (+47) 47 95 71 78
Bli medlem

Rett til å bestemme over egen helse – UNDERSKRIFTSKAMPANJE

Til: Det Norske Folk
Nå er det nok! Norske anbefalinger for kosttilskudd, vitaminer og urter er til hinder for god helse.
Jan Fredrik Poleszynski – administrator av fb gruppen: Folkeopplysning for bedre helse, og leder av Uno Vita, Klinikk for Integrert Medisin – har nettopp lansert denne underskriftskampanjen på vegne av Det Norske Folk til Det Norske Folk!
Antioksidanter
Dette er i samarbeid med Helsemagasinet Vitenskap og Fornuft VOF og selvfølgelig oss: Fritt Helsevalg!
Dette har vært ett av våre viktigste satningsområder siden vi startet Fritt Helsevalg i 1996! Vi har også en lobbyvirksomhet gående på dette området. Dette kommer vi mer tilbake til senere.
Så nå håper vi på god oppslutning blant våre medlemmer!
Vi tenker at skal denne få betydning, så vil vi trenge over 10.000 underskrifter! Vil vi klare det? Vel, hvis alle medlemmer sprer kampanjen til sin familie og venner, og kanskje deler det til alle e-post-adressene sine – ja, da kan dette bli stort!
Det håper vi på.HELT NEDERST PÅ SIDEN I GRØNT STÅR: «Ja, jeg vil skriver under» – signer der!
Link til siden: http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=5350
Fint om dere også vil «like» innlegget også på fb – både for Folkeopplysning for bedre helse og Fritt Helsevalgs fb-side. Takk!
DETTE SKAL VI KLARE! SAMMEN ER VI STERKE!

Vitamin C formel
Vi forlanger at norske forbrukere kan få lov til å ta vare på egen helse. Enkelt individets rett til å bestemme hvilke kosttilskudd, vitaminer og naturlige urter man vil bruke ha må beskyttes. Vi må ha rett til å bruke 100 % ufarlige og naturlige medisiner og tilskudd.
Statens rådgivere og byråkrati virker ikke å ha forstått at ved noen få enkle grep kan 70 % eller mer av alle alvorlige sykdommer unngås. Våre myndigheter hindrer aktivt det norske folk retten til å velge bedre helse, ved at gamle grenseverdier ikke er oppdatert.
Det er ulovlig å selge remedier i Norge som virker, da skal det selges av apotek. Prisene blir høye og som regel vil industrien heller selge en patentert og giftig kjemikalie som kalles «medisin». Ufarlige, godt dokumenterte og effektive preparater (vitaminer, urter, oljer, mineraler, sporstoffer og andre næringskonsentrater) kan drastisk redusere behovet for symptomdempende medikamenter.
Forskning har vist at et godt kosthold kombinert med optimal dosering av blant annet vitamin C, D3, jod, omega-3-fettsyrer, fulvinsyre, fullverdig havsalt, naturlige fettkilder og nok rent vann har potensial å forhindre minst 2/3 av alle alvorlige, kroniske sykdommer som kreft, diabetes type 2, hjerteinfarkt, astma og allergier!
Vi må selv få bestemme med støtte fra myndighetene over vår egen helse. Norsk helsevesen og statlige anbefalinger påfører oss beviselig en rekke alvorlige helseproblemer og i verste fall død. Vi må få lov til å velge annerledes, være smartere og i tråd med internasjonale trender uten og bli staffet. Det kan ikke fortsette å være kriminelt å ta vare på egen helse.
Støtt dette oppropet og underskriftskampanjen og bidra til at du og dine barn selv kan velge god helse nå og i fremtiden! Sammen er vi sterke, så enkelt er det.
Norsk helsevesen anno år 2015 har et vesentlig voksende krav om pasientskade erstatning (http://www.npe.no/globalassets/rapporter/rapport_2014_web.pdf) grunnet feil behandling og feil (til dels giftig og farlig) medisinering.

I 2014 ble det satt en rekord på 1 milliard kroner i pasientskadeerstningsutbetaling (http://www.vg.no/nyheter/innenriks/pasienter-fikk-rekorderstatning/a/10120643/). 197.000 dødsfall i Europa (pr. 2008, det er flere nå) skyldes giftige medisiner (https://gardenofserendipity.wordpress.com/2013/01/09/197-000-dodsfall-hvert-ar-i-europa-skyldes-legemidler/).
Meld deg inn i Fritt Helsevalg (http://www.fritthelsevalg.com) og bli medlem av FaceBook gruppa Folkeopplysning for bedre helse (https://www.facebook.com/groups/folkeopplysning/?fref=ts).
Abonner på Helsemagasinet Vitenskap og Fornuft, VOF (Norges eneste vitenskapelige helsetidskrift) https://www.facebook.com/Helsemagasinet?fref=ts

1 kommentar

  1. Thorunn Granli 9 år ago 15. oktober 2015

    Jeg har fått et smertefritt liv takket være Nikkens magnetmadrass og andre produkter. Ren luft, rent vann og beskyttelse av vonde ledd. Trenger ikke smertestillende skolemedisin. Tar heller ikke allergimedisin, som ikke gir nok lindring. Har fått hjelp av homeopati mot allergien. Jeg har nå hatt somre hvor jeg kan være ute symptomfri!
    Med fantastisk hjelp av Siri Aabel har jeg nå et godt liv!

    Svar

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *