Send oss e-post info@fritthelsevalg.no
Ring oss (+47) 47 95 71 78
Bli medlem

Fritt Helsevalg presenterer sitt nye styre

Etter årsmøtet 2016 ble det utført flere endringer i styresammensetningen til Fritt Helsevalg for det neste året.
Styreleder Britt Hansen gikk av, etter mange års lojalt arbeid for å videreføre Fritt Helsevalg sitt arbeid. Tidvis var hun helt alene om jobben, noe som gjorde at hun på egenhånd sørget for at Fritt Helsevalg lever i beste velgående i dag.

Styremedlem Tony Holm tok over styreledervervet etter Britt Hansen. I tillegg har vi fått inn to nye styremedlemmer; Mathias Norum og Ella Jensdottir.

Her er en kort tekst fra vår nyvalgte styreleder, og våre to nye styremedlemmer:

TONY HOLM: Vil ta opp arven fra Britt Hansen og fortsette hennes fantastiske arbeid innen brobygging ovenfor politikere, beslutningstakere og mellom diverse interesseorganisasjoner. Ønsker å bygge organisasjonen videre og bidra til å skape et fellesskap som jobber for et bredere helsetilbud til fordel for folket. Fritt Helsevalg sitt arbeid er viktigere enn noen gang, og gleder meg til å ta oppgaven med min største oppmerksomhet.

ELLA JENSDOTTIR: Ella tror på holistisk healing og mener at med helse, som med alt annet i verden, hører alt sammen. Vi kan ikke bare behandle symptomene og tro at det vil kurere oss. Kropp, sinn og ånd må tas i betraktning. Selvinnsikt og selvopplæring om hva som er sunt for kroppen er avgjørende, og det er her Fritt Helsevalg kan være en sterk kraft og plattform, for å opplyse og utdanne folk om helse. Helse er en av de mest verdifulle tingene vi har i denne verden, og bør behandles som sådan, med omsorg og respekt.

MATHIAS NORUM: Ønsker å ta del i vår tids helserevolusjon. Forbedringspotensialet er enormt og som styremedlem i FHV ønsker jeg å bidra til en lys fremtid med sunnere mennesker som føler seg prioritert av helseindustrien og får velge den behandlingsmåten som passer individet best.

Nadja Bruseth, Hans Petter Sveen og Stephane Sterk viderefører sine verv som styremedlemmer. Samtlige seks styremedlemmer gleder seg til å videreføre arbeidet for et friere Helse-Norge.

Det nye styret retter en stor takk til avgått styreleder Britt Hansen. Uten hennes innsats og engasjement hadde trolig ikke Fritt Helsevalg eksistert i dag. Hun holdt i flere år – tidvis helt alene – liv i organisasjonen. Hun sørget for kontakt med medlemmer, at FHV sendte inn høringssvar, hadde stands på messer, delte ut Brobyggerprisen med mer. En helt strålende innsats. Vi takker!

Nadja overrekker blomster og oppmerksomhet til Britt for hennes fantastiske innsats for Fritt Helsevalg.

Nadja overrekker blomster og oppmerksomhet til Britt for hennes fantastiske innsats for Fritt Helsevalg.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *