Send oss e-post info@fritthelsevalg.no
Ring oss (+47) 47 95 71 78
Bli medlem

Ny profil og rett på demonstrasjon

VELKOMMEN TIL FRITT HELSEVALGS NYE NETTSIDE!
Og har dere lagt merke til at vi har fått fritthelsevalg.no? Vi er veldig stolte over å ha fått det i vår eie!

Og dessuten har vi fått ny facebook-side: Sjekk den ut her
Vår første artikkel på vår nye nettside er en veldig viktig sak for Fritt Helsevalg:

DEMONSTRASJON MOT VITAMINFORBUDET
17. OKTOBER 2015
LØRDAG KL. 13:00
STED: UTENFOR STORTINGET I OSLO

Dette arrangementet blir arrangert av Aksjon Fritt Helsevalg, som er en egen aksjonsgruppe, som vil bidra til å få omgjort de nye importreglene for kosttilskudd.
Dette er en aksjon som Fritt Helsevalg selvfølgelig støtter opp om og ser velkommen! Vi synes det er flott å se at det dannes flere grupperinger rundt disse viktige helsespørsmålene. Som de brobyggerne vi er, ser vi fordelene av å samle kreftene og finne en felles plattform vi alle jobber for. For ordens skyld vil vi nevne at navnet Aksjon Fritt Helsevalg ble valgt uten forespørsel og aksept fra Fritt Helsevalg.

Kort om det nye regelverket:

Fra 1. Oktober 2015 ble det forbudt å importere legemidler som ikke er godkjent i Norge. Nå er det kun lov til å importere legemidler som er godkjent av Legemiddelverket, listen over godkjente legemidler kan du lese her.

Dette temaet har vært ett av våre viktigste satsningsområder siden vi startet Fritt Helsevalg i 1996! Vi har også drevet intens lobbyvirksomhet på saken de siste årene. Vi har her foreløpig kommet til en ”konklusjon” ifølge våre resultater på lobbyvirksomheten. Dette kommer vi snarlig tilbake til!
I mellomtiden ønsker vi de av våre medlemmer som vil støtte aksjonen lykke til! Vi håper dette kan bli begynnelsen på en løsning for vår alles beste og ønsker.

Linker:

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *