Rapport: Implementering av tradisjonell- og komplementærmedisin i norsk helsevesen

Fritt Helsevalg har lansert en rapport om muligheten for å implementere tradisjonell- og komplementærmedisin i norsk helsevesen. Rapporten er basert på egen spørreundersøkelse, NOU 1998:21 Alternativ Medisin, NAFKAM sitt seminar om sykdomsforløp og WHO sin strategirapport «WHO Traditional Medicine Strategy 2014-2023»

INVITASJON TIL Å VÆRE MED PÅ FOREDRAG OM DENNE RAPPORTEN:

Fritt Helsevalg holder foredrag om denne rapporten på Unity-festivalen på lørdag 27.08.16 kl. 15.45. Rom 414. Unity Senter ligger ved Youngstorget i Oslo, Møllergata 23.

Om foredraget:

Rapporten inneholder informasjon fra WHO sin egen rapport «Traditional Medicine Strategy 2014-2023», som er et strategidokument som anbefaler medlemsstatene å innføre tradisjonell- og komplementærmedisin inn i helsetilbudet for å utvide tilbudet og skape «universal helsedekning». I tillegg vil vi gå gjennom vår egen spørreundersøkelse, som ble avholdt i februar om fritt helsevalg i Norge, samt annet innhold fra rapporten.

RAPPORTEN

Vi har lagt ut rapporten på våre nettsider. Vi har også laget en forenklet versjon, laget for politiske partier, med mer fokus på politisk påvirkning av rapportens viktigste punkter.

Les full rapportRapport Implementering av tradisjonell- og komplementærmedisin i norsk helsevesen
Les vår henvendelse til politiske partierHenvendelse Politiske Partier

Vi mottar gjerne tilbakemeldinger på vår rapport. Ønsker du å vite hva Fritt Helsevalg planlegger å benytte rapporten til, vil dette bli informert under foredraget. Velkommen skal du være!

Med vennlig hilsen

FRITT HELSEVALG
v/ Styret

Latest posts by Fritt Helsevalg (see all)

Om skribenten

Fritt Helsevalg:

1 kommentar

  1. Charlotte Ryø

    29. august 2016
    Svar

    Rigtig godt initiativ. Jeg udbreder kendskab i Danmark!
    Sender ud med vores næste nyhedsbrev.

Vil du dele dine tanker?

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Legg igjen en kommentar