Send oss e-post info@fritthelsevalg.no
Ring oss (+47) 47 95 71 78
Bli medlem

Seminar om mva-saken 24. august

Holistisk Forbund inviterer i samarbeid med Fritt Helsevalg, Hvite Ørn, og Mvafribehandling.no til arrangement omkring verdien av alternativ- og komplementær medisin (KAM), der vi blant annet stiller spørsmål om innføringen av mva 01.01.21 er samfunnsøkonomisk klokt.

Når: Tirsdag 24. august kl. 19.00

Hvor: Litteraturhuset i Oslo (sal Wergeland) eller på stream.

Gratis adgang, men pga. begrensede plasser er påmelding nødvendig. Se informasjon nederst i artikkelen om du ønsker å få plass i salen. 

Om seminaret:

Konferansier og debattleder er Dora Thorhallsdottir, hun er mest kjent som stand-up komiker, men er også utøver av KAM som EQ terapeut og grunnlegger av EQ Instituttet sammen med sin mor Herdis Pálsdóttir.

Vi vil få høre noen sterke brukerhistorier, og terapeuter og utøverorganisasjoner som deler sine erfaringer og synspunkter på mva på KAM. Det vil bli to runder med debatt, den første ut fra et bruker-perspektiv og den andre ut fra et utøverperspektiv.

Blant dem som både skal holde innlegg og delta i debatt er Lidia Ivanova Myhre, Generalsekretær i NNH, Terje Toftenes (mannen bak filmen Fri fra kreft) Trude Sellæg Rosenterapeut og medstifter av Rosenterapeut Skolen, leder i Hvite Ørn, Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen og styreleder i Holistisk forbund Kari Bansal.

Flere politiske partier har bekreftet at de deltar i debattene, mer info kommer senere.
Har du ikke bestemt deg for hvem du vil stemme på ved årets valg, kan det hende det blir klarere for deg på Litteraturhuset i Oslo, eller hjemme i egen stue tirsdag 24.august. Vel møtt!

Se hele programmet her

Streaming av seminaret:

Ønsker du å se seminaret på stream kan du følge følgende lenke for påmelding: https://zubarus.com/signup.php?eventId=3344&

Påmelding fysisk fremmøte:

Gjøres ved å sende en mail til victoria@holisme.no med, navn, (og telefonnummer og mailadresse som kreves pga. smittesporing)

Se Facebook-event her

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *