Spørreundersøkelse om fritt helsevalg i Norge

4. februar 2016 Artikler, Fritt Helsevalg 0

Fritt Helsevalg ønsker å videreføre sin lobbyvirksomhet ovenfor norske politikere og trenger dine tilbakemeldinger for å styrke vår sak. Vi har satt sammen tre spørsmål vi håper du kan ta deg tid til å svare på. Din tilbakemelding betyr mye for oss.

Spørreundersøkelsen vil være tilgjengelig frem til 14. februar 2016 kl. 23.45. Vi vil samle svarene og lage en rapport som du kan lese i etterkant. Dine svar vil være anonyme.

Tusen takk for at du tar deg tid til å svare på spørsmålene.

Start spørreundersøkelse!

Tony Holm

Lidenskapelig opptatt av helhetlig helse, alt fra kosthold til fysisk fostring, og hvordan vi gjennom riktig fokus på positiv mental- og fysisk helse kan skape en balansert hverdag for oss selv. Har valgt å engasjere meg i Fritt Helsevalg fordi jeg ser et behov i at det norske folk fortjener et bredere tilbud hvis vi skal møte utfordringer for egen helse. Uavhengig av hvilken behandling vi mener er riktig for oss selv, så fortjener vi den friheten til å kunne velge den behandlingen vi mener er riktig. Dedikerer livet til å tilegne meg så mye kunnskap innen de temaer jeg finner interessante, og ønsker å gi min innsats for at samfunnet skal bli et bedre sted for alle. Har enorm tillit til at Fritt Helsevalg sine intensjoner i samfunnet er det vi trenger for å kunne gi det norske folk friheten til å kunne velge selv, uavhengig av de individuelle ønskene vi innehar.

Om skribenten

Tony Holm: Lidenskapelig opptatt av helhetlig helse, alt fra kosthold til fysisk fostring, og hvordan vi gjennom riktig fokus på positiv mental- og fysisk helse kan skape en balansert hverdag for oss selv. Har valgt å engasjere meg i Fritt Helsevalg fordi jeg ser et behov i at det norske folk fortjener et bredere tilbud hvis vi skal møte utfordringer for egen helse. Uavhengig av hvilken behandling vi mener er riktig for oss selv, så fortjener vi den friheten til å kunne velge den behandlingen vi mener er riktig. Dedikerer livet til å tilegne meg så mye kunnskap innen de temaer jeg finner interessante, og ønsker å gi min innsats for at samfunnet skal bli et bedre sted for alle. Har enorm tillit til at Fritt Helsevalg sine intensjoner i samfunnet er det vi trenger for å kunne gi det norske folk friheten til å kunne velge selv, uavhengig av de individuelle ønskene vi innehar.

0 kommentarer

Vil du dele dine tanker?

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Legg igjen en kommentar