Gjesteinnlegg på fritthelsevalg.no

Vi åpner nå for at medlemmer og andre kan skrive helse-relaterte artikler som publiseres på fritthelsevalg.no.

Vi ønsker å motta relevante artikler som omhandler generell helse, ernæring, behandlingstilbud, kosttilskudd, psykiatri og andre artikler om helse.

Fritt Helsevalg har en nøytral linje når det kommer til å ta stilling til forskjellige muligheter, både innen behandlingstilbud, hvilke kosttilskudd som er mest effektive og hvilke ernæringsråd som fungerer best. Likevel forstår vi at det er mange der ute med god kunnskap innen de fagområdene vi brenner for, og vår nøytrale linje må ikke følges av skribenten, så lenge artikkelens argumenter kan begrunnes med faglig innhold som f.eks. forskning og studier eller erfaringsbasert evidens.

For å få din artikkel publisert på fritthelsevalg.no må den godkjennes sentralt av Fritt Helsevalg sitt styre, avslag begrunnes nødvendigvis ikke, men det kan være at vi kommer med noen innvendinger hvis artikkelen strider i for stor grad fra vårt verdi-sett. Likevel skal det nevnes at vår takhøyde er stor, så alle som har en relevant artikkel de ønsker å dele oppfordres til å sende den i sin helhet til oss.

Ønsker du å publisere en artikkel på fritthelsevalg.no?

Send din artikkel til info@fritthelsevalg.no, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor for å sende den direkte til oss. Publiserte gjesteinnlegg vil lanseres på fritthelsevalg.no/artikler

 
Skriv inn ditt gjesteinnlegg som tekst, eller send mail om du ønsker å legge ved fil.

Please leave this field empty.