Brobyggerprisen Fritt Helsevalg 2012

Leif Ims er vinneren av Brobyggerprisen Fritt Helsevalg 2012

Brobyggerprisen Fritt Helsevalg 2012 ble tildelt lege, akupunktør, homeopat og forfatter Leif Ims. Fritt Helsevalg overrakte Brobyggerprisen Fritt Helsevalg 2012 på Sundvollen under Nordisk naturmedisinske fagkongress lørdag den 27. oktober.

Vi gratulerer!

Styreleder Britt Hansen var tilstede og overrakte diplomet til Dr. Leif Ims – en meget verdig vinner av årets pris!

Fritt Helsevalg satt stor pris på å få dele ut Brobyggerprisen Fritt Helsevalg på kongressen iår som ifjor.

Og på vegne av alle forbrukerne i Fritt Helsevalg kunne leder Britt overrekke Brobyggerprisen til dr. Leif Ims, som ble meget overrasket over utnevnelsen og var glad for denne æren.

Dette er juryens vurdering:

Dr. Leif Ims har gått sine egne veier innen medisinen. Han har kombinert vanlig medisin med akupunktur og homeopati, slik at pasientene får best mulig behandling med minst mulig bivirkninger. Han ble tidlig interessert i naturlige hormoner med fokus på progesteronets rolle og har fått sykehusapoteket på Ullevål til å lage en helt naturlig progesteronkrem uten kunstige ingredienser.

Her kan du lese dr. Ims takketale:

Tale_av_dr._Leif_Ims_ved_Brobyggerprisen_2012.pdf

 

Britt Hansen

Britt Hansen har vært med i styret siden januar 2010 og leder siden 2012. Hun bor og jobber i Drøbak som terapeut. Hun brenner for at folk selv skal få bestemme over sin egen helse og få skikkelig informasjon om de tilgjengelige tilbudene som finnes for å forbedre sin helse.

Om skribenten

Britt Hansen: Britt Hansen har vært med i styret siden januar 2010 og leder siden 2012. Hun bor og jobber i Drøbak som terapeut. Hun brenner for at folk selv skal få bestemme over sin egen helse og få skikkelig informasjon om de tilgjengelige tilbudene som finnes for å forbedre sin helse.

0 kommentarer

Vil du dele dine tanker?

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Legg igjen en kommentar