Hvorfor bli medlem i Fritt Helsevalg?

Hjelp Fritt Helsevalg å bevare og fremme din rett til å spise sunn mat, kosttilskudd og vitaminer, bruke komplementære og alternative behandlingsmetoder, og ha full tilgang til sann informasjon om de medisinske og ernæringsbaserte alternativer som finnes til fordel for din helse.

Støtt arbeidet for at du og dine kjære skal få velge fritt for egen helse. Det er enkelt. Jo flere medlemmer vi har, desto større påvirkningskraft har vi mot myndighetene. Fritt Helsevalg drives på frivillig basis og er avhengig av medlemmer for å fortsette sitt arbeid. Gi ditt bidrag for å øke vår tyngde, bli medlem i dag.

Vi jobber aktivt med å påvirke norske politikere. Fritt Helsevalgs medlemmer finner du i hele Norge, og i flere andre land. Vi skal vinne kampen mot undertrykkelsen av naturlig helse og gjenvinne vår rett til vår grunnlovsgitte helsefrihet!

Hva kan du gjøre?

Bli medlem av Fritt Helsevalg, og verv din familie og dine venner som medlemmer.

Og les mer her om hvordan du kan bidra som aktivt medlem.

alt

Opplysning

Vi informerer via nett, e-post til medlemmer, foredrag, messer, filmer og pressemeldinger. I tillegg til å publisere spennende artikler på nett, får medlemmer tilsendt ekstra informasjon regelmessig.

alt

Rabatterte priser

Du har billigere adgang til våre arrangementer FHV arrangerer foredrag og seminarer. Våre medlemmer får rabatterte priser for å delta på disse arrangementene.

alt

Lobbyvirksomhet

For å bidra til vårt arbeid trenger vi deg først og fremst som medlem. Jo større medlemsbase Fritt Helsevalg har, jo større innflytelse har vi på myndighetene når vi jobber med lobbyvirksomhet.

alt

God helse er et felles ansvar

Vi håper du har motet til å tenke nytt og bli å forme fremtidens helsetilbud. Frihet til å velge fritt over egen helse er en menneskerett som må beskyttes. Sammen er vi sterkere.

Bli medlem her

Bli medlem

 

Bekreftelse