Bli aktiv med Fritt Helsevalg

Vi utvider stadig og ønsker flere aktive medlemmer. Sammen skaper vi fremtidens helsetilbud. Fortell oss hva du liker og har lyst til, så finner vi en oppgave for deg.

Fritt Helsevalg er brobygger mellom det norske folk og myndighetene som tar avgjørelser på alle sine vegne. Vi vil at alle skal få ta individuelle valg rundt egen helse og for at vi skal bli hørt må vi være mange nok som krever bestemmelsesrett over sine helsevalg.

Vi vet at det også er individuelle behov på hva en person kan bidra med, derfor har vi laget flere muligheter for å bli en del av Fritt Helsevalg, slik at du kan gi ditt bidrag til vårt felles arbeid.

Vi vet at det er mange ildsjeler der ute. Det finnes mange måter å bidra på. Vårt mål er å samle så mange støttespillere som mulig, derfor trenger vi ditt bidrag! Sammen er vi sterke. Sammen skaper vi fremtidens helsetilbud!

Nivåer av engasjement i Fritt Helsevalg:

Aktivt medlem:

Som aktivt medlem blir du en del av oss som er ute på gata og prater om våre verdier og våre fremtidsplaner. Du vil få muligheten til å kunne spre ordet om Fritt Helsevalg, og utføre det som muligens er den viktigste jobben av alt; skape en jungeltelegraf om vårt arbeid.

Vi ønsker å starte opp lokallag i hele landet, som hjelper oss å komme i kontakt med vår målgruppe på geografiske steder vi i styret har vanskelig for å komme til. Vi trenger et nettverk av medlemmer som alle gir sin innsats i å dele informasjon om hva vi gjør og hva som er grunnen til at vi ønsker et fritt helsevalg for alle i Norge.

 

Ønsker du å bli et aktivt medlem av Fritt Helsevalg? Ta kontakt med oss gjennom knappen under.

Passivt medlem:

Synes du vårt arbeid mot full helsefrihet er viktig, men ønsker ikke å bidra aktivt? Vi trenger fortsatt din stemme!

Ikke alle er skapt for å være i midten av oppmersomheten, og noen liker å jobbe litt i bakgrunnen, men fortsatt gi sin innsats for helheten.

Som passivt medlem bidrar du økonomisk og i kvantum. Minimumsbidraget vi krever av våre passive medlemmer er medlemskontigenten, alle bidrag over dette setter vi stor pris på, og vil hjelpe oss i vårt arbeid for å fremme tanken om et fritt helsevalg til det norske folk.

Ønsker du å bli et passivt medlem av Fritt Helsevalg? Jo flere medlemmer vi har, jo større tyngde har vi. Så enkelt er det. Bli medlem gjennom knappen under.

Styremedlem:

Vil du drive Fritt Helsevalg fremover? Bli med å forme fremtidens helsetilbud?

Det velges ut styre for hvert år under årsmøtet som ofte avholdes tidlig på året. Styremedlemmer velges for to år av gangen. Som medlem av styret vil du blant annet være med å ta avgjørelser på hvilke tiltak Fritt Helsevalg skal fokusere på.

Som medlem av styret pålegger du deg en del arbeid for Fritt Helsevalg og møter opp på styremøter, som ofte avholdes én gang i måneden.

Arbeidsoppgavene tilpasses ditt kunnskapsnivå, og det som kreves er at du gir av din tid og dedikerer innsats for Fritt Helsevalg sitt arbeid.

Ønsker du å bli styremedlem i Fritt Helsevalg? Ta kontakt med oss via knappen under.

DONASJON?

Fritt Helsevalg er en frivillig drevet medlemsorganisasjon. Vårt arbeid blir bedre med din støtte.

Kontonummer: 0532.10.88491